luni, 10 ianuarie 2011

piept de pui cu ciuperci

in  15 minute
 e gata,taind  legumele felii ,punandu-le rand pe rand in cratita

pentru o portie:

un piept de pui,taiat felii
4 linguri ulei
o jumatate ardei gras rosu
o jumatate de ceapa mare taiat julien
3 ciuperci proaspete mari taiate felii subtiri
cateva buchetele de brocoli
o felie lamaie
patrunjel verde,sare,piper,condimente,cat de multe puteti


 punem in cratita ,pe foc mare 2 linguri de ulei,ceapa taiata,mestecam 3 minute,adaugam,ardeiul,o lingura de ulei,inca 3 minute,mestecam continuu,adaugam ciupercile,prajim inca 3 minute,amestecand continuu,apoi pieptul de pui felii plus brocoli,o lingura de ulei,sare,piper-si inca 3 minute,calim,amestecand usor,
oprim focul,adaugam patrunjelul si continuam sa mestecam
asezam pe farfurie ,condimentand daca mai trebue
separat brocoli,stropindu-i cu sare si zeama de la o felie de lamaie(vor fi crocanti)
servim cu paine de casa

2 comentarii:

  1. Ce plin de culori este acest fel de mancare ,o buburie pt ochi si gura!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa stii ca e foarte bun,dar trebue multa atentie sa nu se arda ceapa ca strica totul

    RăspundețiȘtergere