luni, 29 noiembrie 2010

spaghetti -ina

timp de preparare 40 minute
pentru 4 persoane:
--800 gr :diferite mezeluri afumate(carnati,salam,,,ciuperci,proaspete sau nu)
--400 gr pasta de bulion dulce
--500 gr spaghetti,nr 3
--un ardei mic iute
--o felie de ardei gras rosu
--o felie de ardei gras verde
--ulei, cateva linguri
--o cana cu  apa calda
--sare,piper,busuioc uscat (o lingura),boia iute...
--400 gr mozzarella rasa

1.punem apa cu putina sare  intr-o oala mare  ,cand clocoteste  punem spaghetti,fierbem cum scrie pe pachet(eu fierb putin mai mult)

2.toate mezelurile si ciupercile taiate,le prajim putin intr-o cratita,in ulei,adaugam pasta de rosii,si tinem pe foc 30 minute,adaugand din cand in cand putina apa calda,sarea,piperul,condimentele.la final,adaugam feliutele de ardei gras si busuiocul,mai lasam 5 minute(atentie folosim capacul,altfel stropim peretii-cand mestecam luam cratita de pe foc)
3.strecuram spaghetti,punem pe farfurie,sos ,multa mozzarela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu