ingrediente:
...muschi de vitel
...cartofi noi
...branza mozzarella rasa
...pasta de rosii ,dulce ,sarata si condimentata,diluata cu apa
intr-o tava mai inalta e bine sa punem intai oven bag ,sa o putem scoate mai usor,punem :
-2 linguri pasta de rosii (dulce ,sarata si condimentata,diluata cu apa) putin ulei,sa nu se lipeasca
-3 ,4 randuri de cartofi noi taiati cu 'razatoare mini wonder'(se taie foarte subtiri),se stropeste stratul cu ulei
putina sare daca branza e dulce
-2 linguri pasta rosii
-branza mozzarella rasa
-felii de muschi de vitel taiate foarte subtiri,batute un pic
-iar cartofi........
punem cel putin 4 randuri de felii de carne
se va termina cu cartofi,2 linguri de pasta rosii,branza rasa,stropim cu putina pasta de rosii(pentru culoare,
acoperim tava cu aluminiu(sa nu atinga compozitia)
introducem tava la cuptor ,la 220,pentru 2 ore
o scoatem ,eliminam aluminu,lasam doar jos focul si mai lasam inca o ora
se lasa sa se raceasca un pic si vom taia cu un cutit foarte ascutit
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu