duminică, 8 mai 2011

ciorba de peste




peste alb, aici hamour

pentru 4 persoane:
cap si coada de la un peste de 2 kg

700 ml apa
15 gr radacina patrunjel
15 gr morcov
50 gr ceapa
40 gr ardei(rosu si verde)
o lingura orez
10 gr celery
100 gr rosii
20 ml ulei,sare,piper

taiate se fierb legumele 15 minute,
in supa strecurata sau nu se adauga pestele,se mai fierbe 15 minute
se acreste cu bors,servit cu frunze de telina si patrunjel

14 comentarii:

  1. Ce bine arata,imi place mult si ornamentele!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc Flory,o duminica placuta

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce simpatica ciorba ta.. CAnd am vazut pestele acela portocaliu... prima data m-am intrebat daca nu ai facut cumva tort in forma de ciorba de peste...

    RăspundețiȘtergere
  4. ar fi fost ceva original,nu cat a fiert ciorba am facut un pestisor din morcov

    RăspundețiȘtergere
  5. nu-mi vine sa cred ce ornament dragut se gaseste in farfuria ta,felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am mancat niciodata ciorba de peste dar in schimb decorul este fantastic!

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc Craita,
    Adela ,nu ai mancat ciorba de peste?trebue sa incerci

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place ciorba de peste dar decorul ma innebuneste!!! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am mancat o singura data ciorba de peste si nu mi-a placut. Lumea imi zice ca e buna. poate ma inviti tu la o protie ;)) ... Pestisorul e gemial! Cel putin genial!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nely multumesc,Anca,te invit cu placere

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca de obicei ,ai decorat cu maiestrie mancarica pentru familia ta ! Ciao Nemo!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc Mandala,Angela,da,am vrut sa fie un nemo,

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow, ce idei originale ai!!!! Chiar ca iti vine sa mananci numai cand vezi imaginile desi nici mie nu-mi place ciorba de peste..

    RăspundețiȘtergere