pentru 4 persoane:
cap si coada de la un peste de 2 kg
700 ml apa
15 gr radacina patrunjel
15 gr morcov
50 gr ceapa
40 gr ardei(rosu si verde)
o lingura orez
10 gr celery
100 gr rosii
20 ml ulei,sare,piper
taiate se fierb legumele 15 minute,
in supa strecurata sau nu se adauga pestele,se mai fierbe 15 minute
se acreste cu bors,servit cu frunze de telina si patrunjel
Ce bine arata,imi place mult si ornamentele!Felicitari!
RăspundețiȘtergeremultumesc Flory,o duminica placuta
RăspundețiȘtergereCe simpatica ciorba ta.. CAnd am vazut pestele acela portocaliu... prima data m-am intrebat daca nu ai facut cumva tort in forma de ciorba de peste...
RăspundețiȘtergerear fi fost ceva original,nu cat a fiert ciorba am facut un pestisor din morcov
RăspundețiȘtergerenu-mi vine sa cred ce ornament dragut se gaseste in farfuria ta,felicitari!
RăspundețiȘtergerenu am mancat niciodata ciorba de peste dar in schimb decorul este fantastic!
RăspundețiȘtergeremultumesc Craita,
RăspundețiȘtergereAdela ,nu ai mancat ciorba de peste?trebue sa incerci
Imi place ciorba de peste dar decorul ma innebuneste!!! Felicitari!
RăspundețiȘtergereAm mancat o singura data ciorba de peste si nu mi-a placut. Lumea imi zice ca e buna. poate ma inviti tu la o protie ;)) ... Pestisorul e gemial! Cel putin genial!
RăspundețiȘtergereNely multumesc,Anca,te invit cu placere
RăspundețiȘtergereCa de obicei ,ai decorat cu maiestrie mancarica pentru familia ta ! Ciao Nemo!
RăspundețiȘtergereIna , super ca de obicei !
RăspundețiȘtergereMultumesc Mandala,Angela,da,am vrut sa fie un nemo,
RăspundețiȘtergereWow, ce idei originale ai!!!! Chiar ca iti vine sa mananci numai cand vezi imaginile desi nici mie nu-mi place ciorba de peste..
RăspundețiȘtergere