luni, 16 mai 2011

chiftele din carne de pui cu piure


carne de pui tocata amestecata bine cu:
 putina ceapa tocata foarte marunt
sare,piper,putin patrunjel  tocat foarte mic

1--se fac chiftele(fara faina)
se fierb in pasta de rosii dulce,condimentata,apa ,putin ulei(fierbem in cratita acoperita cu un capac bun)

2--carofi fierti
dupa gust punem:
putin ulei,sare,delikat,lapte,un cubulet de unt,se preseaza(nu se va mixa)

cat timp fierb  cele 2 facem un cocosel din morcov,gardut de ardei gras,alaturi de brocoli fiert si stropit cu sare si unt

13 comentarii:

  1. Sigur e buna iar prezentarea....e de nota 10!!!O saptamana placuta iti doresc!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. superba prezentare ai facut,imaginatie de nota 10 cu felicitarile mele,o chifteleuta parca as servi,mi-ai facut o pofta!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca de obicei o prezentare minunata ,felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc Petronela si tie o saptamana placuta
    Yaya6,Angela,multumesc pentru frumoase comentarii

    RăspundețiȘtergere
  5. Prezentarile tale ma fac sa raman cu gura cascata...cata munca si rabdare!!!
    Ca de fiecara data 10 cu FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat e de frumos cocosul din morcov, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Reteta sigur imi reuseste,dar decorul nu stiu,felicitatri!!

    RăspundețiȘtergere
  8. va multumesc.Liana,Flory,
    o zi buna tuturor

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte bine arata si cred ca e si foarte bun- o sa incerc si eu reteta ta,iar decorul e extraordinar!

    RăspundețiȘtergere
  10. bine ai venit Precious Mornings,reteta e usoara,noua ne place mult

    RăspundețiȘtergere
  11. eu chiftelutele le pun langa orez,merg bine si cu cartofi,superb decorul un cocos "adevarat",opera de arta

    RăspundețiȘtergere