luni, 16 mai 2011
chiftele din carne de pui cu piure
carne de pui tocata amestecata bine cu:
putina ceapa tocata foarte marunt
sare,piper,putin patrunjel tocat foarte mic
1--se fac chiftele(fara faina)
se fierb in pasta de rosii dulce,condimentata,apa ,putin ulei(fierbem in cratita acoperita cu un capac bun)
2--carofi fierti
dupa gust punem:
putin ulei,sare,delikat,lapte,un cubulet de unt,se preseaza(nu se va mixa)
cat timp fierb cele 2 facem un cocosel din morcov,gardut de ardei gras,alaturi de brocoli fiert si stropit cu sare si unt
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Sigur e buna iar prezentarea....e de nota 10!!!O saptamana placuta iti doresc!!!
RăspundețiȘtergeresuperba prezentare ai facut,imaginatie de nota 10 cu felicitarile mele,o chifteleuta parca as servi,mi-ai facut o pofta!!!
RăspundețiȘtergereCa de obicei o prezentare minunata ,felicitari!
RăspundețiȘtergeremultumesc Petronela si tie o saptamana placuta
RăspundețiȘtergereYaya6,Angela,multumesc pentru frumoase comentarii
Prezentarile tale ma fac sa raman cu gura cascata...cata munca si rabdare!!!
RăspundețiȘtergereCa de fiecara data 10 cu FELICITARI!
multumesc pentru nota Nely
RăspundețiȘtergereCat e de frumos cocosul din morcov, felicitari!
RăspundețiȘtergereReteta sigur imi reuseste,dar decorul nu stiu,felicitatri!!
RăspundețiȘtergereva multumesc.Liana,Flory,
RăspundețiȘtergereo zi buna tuturor
Foarte bine arata si cred ca e si foarte bun- o sa incerc si eu reteta ta,iar decorul e extraordinar!
RăspundețiȘtergerebine ai venit Precious Mornings,reteta e usoara,noua ne place mult
RăspundețiȘtergereeu chiftelutele le pun langa orez,merg bine si cu cartofi,superb decorul un cocos "adevarat",opera de arta
RăspundețiȘtergereDoinitza ,multumesc
RăspundețiȘtergere