700 gr pui
100 gr orez
550 apa
un manunchi brocoli
2 feliute morcovi,radacina patrunjel
foarte putina ceapa
sare,piper,,,
pasta pentru uns puiul:
o lingurita pasta dulce condimentata de rosii
o lingurita ulei
o lingurita zeama lamaie
o jumatate lingurita mustar
puiul curatat bine in interior,sarat,piperat,pe afara la fel,stropit cu delikat, fiind mic(numai asa am gasit)l-am asezat pe o sticla mica in care am pus apa si putina sare,
asezandu-l intr-un vas cu 100 gr orez,2 feliute morcov,2 de radacina patrunjel,putina ceapa ,sare,550 apa
l-am bagat in cuptor ,cat mai jos,la 180,pentru o ora
dupa o ora,l-am pus in alt vas cu apa,in care am aruncat brocoli,
puiul se unge cu pasta de rosii ,in care am pus si ulei ca aproape toata grasimea s-a scurs in orez,
din nou la cuptor 20 minute
din orez scoatem legumele,mai saram daca e cazul,il acoperim pana e gata puiul.
Frumos realizat, eu sunt la regim, dar as gusta din pui...
RăspundețiȘtergerechiar la regim putin e ok,nu e gras ca e micut
RăspundețiȘtergereArata foarte bine puiul. Cu siguranta a fost delicios
RăspundețiȘtergereNu am facut puiul,in felul asta,niciodata!Ar fi cazul sa incerc si eu sa vad ce am pierdut!
RăspundețiȘtergereO seara buna!
incearca Janet,e foarte bun,astept sa-l vad pe blog
RăspundețiȘtergereMirela a fost putin ...si bun,ne place sa mancam acasa
RăspundețiȘtergereStuffed chicken, how festive...:)!
RăspundețiȘtergereCiao Ina ,eu obisnuiesc sa pun in sticla putina bere si plante aromatizante,ii da un gust mai bun la carnea de pui!
RăspundețiȘtergerebuna ideie,Angela,ma gandesc ce gust va avea orezul ca asa cum il fac puiul lasa grasimea in orez si il face super bun
RăspundețiȘtergereImportant este sa nu cada berea peste orez ,in rest nu sant probleme ,orezul tau o sa fie bun si in acest mod!
RăspundețiȘtergere