8 ciuperci mari
putin parmezan
putin marar,patrunjel tocat marunt
sare,piper,putin unt
pentru inpachetat folosim o treime din coca de la placinta cu branza
se curata ciupercile proaspete,se taie 2 in felii mari si subtiri,se pune in mijloc foarte putin unt,putin parmezan,amestec din patrunjel si marar cu sare si piper,cateva felii de ciuperca taiate si se inpacheteaza -coca intinsa subtire
e bine sa fie puse separat in alta tavita ca la copt lasa putina zeama
punem putin unt deasupra,stropim cu 2 linguri de apa amestecate cu putina branza( feta,philadelphia,cascaval huidu)care a ramas in castron dupa ce am facut placinta
in cuptor,la 180,mijloc,35-40 minute,se scot si se intorc pana le servim,
in acest timp fierbem orezul,grill ficatei,ketchup iute
pot sa spun ca arata delicios , imi plac tare mult prezentarile tale
RăspundețiȘtergere