pentru unul mic:
3 oua
3 linguri zahar
2 linguri de faina
1 lingura cacao
30 gr nuci
30 gr stafide
2 rahat
20 gr ciocolata cu alune
o lamaie rasa
--incepem cu tavita -punem hartie de copt unsa,pe ambele fete sa se aseze mai bine
--punem cuptorul la 180
--taiem nucile,rahatul,ciocolata
--albusul batut spuma -5,7 minute
--galbenusul cu zaharul,mixat pana e o crema groasa-5,7 minute
--luam cate o lingura albus si punem in galbenus,mixand continuu,pana se termina albusul,adaugam lamaia rasa,punem un sfert din compozitie in primul ball de sticla si amestecam cu o lingura cacao
--in cea alba adaugam 2 linguri cu varf de faina cernuta,si amestecam cu furculita de jos in sus,usor
--turnam in tava,compozitia alba,cea cu cacao,presaram nuci,stafide,rahat,ciocolata taiata
cu o coada de furculita facem cercuri in tava,de jos in sus
bagam tava in cuptor incins, la 180,30 minute,il taiem rece
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu