ingrediente:
--3 linguri de ulei
--o ceapa
--o cutie cu ciuperci intregi
--un ardei rosu iute
--un ardei gras verde sau rosu
--3,4 rosii mari bine coapte
--pt supa:morcov,albitura,putina ceapa
--sare,piper,
--o ceasca de orez
--o legatura patrunjel
pentru 2 persoane
timp:aproximativ 2 ore
punem un pui la fiert ,atata apa cat sa-l acopere,putin morcov,putina albitura si f putina ceapa(intregi),un pic de sare
fierbem 20 minute
puiul il vom stropi cu putin ulei,condimente,sare si-l bagam o jumatate de ora la cuptor
zeama o vom folosi sa fierbem orezul(o cescuta orez,5 cescute de supa,sare,piper,fierbem 15-20 minute,dupa lasam orezul acoperit,sa se umfle bobul si sa adune toata zeama)
in alta cratita cu teflon,si bun capac,punem 3 linguri de ulei,o ceapa tocata marunt,calim un pic pana ceapa e putin transparenta,adaugam ciupercile spalate si taiate,le lasam sa se rumeneasca mestecand continuu,pt ca focul trebue sa fie mai tare,taiam ardeii,iute si dulce ii adaugam in sos,calim putin si la final rosiile taiate(dupa ce le-am trecut prin apa clocotita sa le decojim)acoperim ,lasam focul mai mic si dupa o ora adaugam o legatura de patrunjel taiata marunt
servim sosul cu orez si pui din cuptor
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu