vineri, 22 octombrie 2010

fructe de mare cu spaghetti


ingrediente:pentru 2 persoane
un calamar  curatat taiat (si tentaculele)
o mana scoici
o mana mussel shell(midii)
o mana de creveti mici sau mari taiati
spagetti
cascaval afumat(eu am avut huidu afumat)ras
  timp de preparare 15 minute
(dupa ce sant curatate fructele de mare)

intr-o oala fierbem spaghettele,cu sare,cateva minute,scrie pe cutie

intr-o cratita punem putin usturoi  o lingura ulei,putin ulei de masline,calim putin,scoatem usturoiul si punem fructele de mare,5 minute,foc mare,nu trebue tinute mult ca se intaresc(crevetii si calamarul),putina sare,piper,
adaugam spaghettele ,mai calim putin ,amestecand usor
servim cu branza-cascaval ras
putem pune si ketchup dulce sau iute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu