joi, 2 septembrie 2010

mancare de linte cu paste

lintea e foarte buna la gust si necesara in alimentatie,mai ales a copiilor
ingrediente:
-100 gr linte verde
-30 gr linte rosie
-35 gr paste italienesti
-35 gr celery(tocat f marunt)
-70 gr ceapa(tocata f marunt)
-2 rosii decojite(tocate f marunt)
-2 l apa,3 linguri ulei,sare,piper,o legatura de patrunjel


punem la fiert in 2 l apa,lintea verde,ceapa,rosia,celery,ulei,lasam sa fiarba pe foc  potrivit cam o ora pana se inmoaie lintea,apoi adaugam,pastele,lintea rosie,sare,piper,mai lasam 30 minute sa fiarba 
pana va ramane putina zeama 

la final patrunjel verde

se mananca cu friptura de pui si
salata de castraveti s, rosii si celery tocat marunt,otet,sare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu