miercuri, 11 august 2010

tarta cu branza philadelphia

-200 biscuiti,mixati
- 50 gr praf de migdale
- 30 gr unt
- 65 gr lapte
- 20 gr zahar
untul la temperatura camerei se framanta cu biscuitii si  praful de migdale apoi adaugam celelate si framantam,obtinem o coca sfaramicioasa,pe care o punem in tava ,pregatita cu  oven bags unsa,presam bine si o lasam la frigider
pornim cuptorul la 180

-3 albusuri  batute spuma
-3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar mixate pana va fi maioneza

-200 gr branza philadelphia,mixata separat cu o lingura de zahar,pana e spuma,apoi adaugam cate o lingura din galbenus si mixam continuu apoi cu  furculita de sus in jos foarte usor mestecam in timp ce adaugam cate o lingura de albus,pana va fi incorporat tot,punem in tava
si bagam in cuptor la mijloc,180-25 min,apoi lasam cuptorul doar jos inca 15 min



o lasam sa se raceasca si o ornam cu pasta de capsuni proaspata sau ca mine cu fructe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu