luni, 16 august 2010
rulada cu spanac
--340 gr,spanac frunze,curatat,uscat
--140 gr piept curcan afumat
--(si-3 felii kaizer feliat si prajit --cine are,eu pun 3 felii de vita afumata)
--1 ceapa,mare
--1 rosie mare
intr-o cratita(eu prefer teflon)se pune 2 linguri de ulei,ceapa tocata foarte marunt,se caleste pana e transparenta,se adauga spanacul,se caleste si el putin, adaugam rosia,tocata marunt si stoarsa,sare,piper,punem capacul si pe foc potrivit o lasam 45 min,dupa adaugam kaizerul feliat si prajit , pieptul de curcan taiat si o lingurita de pasta de bulion dulce,o lingurita boia de ardei dulce(lasam acoperit inca 15 min,mestecand din cand in cand)la final,o legatura de patrunjel tocat fin,condimentat , cum va place
in acest timp fierbem 6 oua tari si facem o omleta din 5 oua
ei,ziceti - sant prea multe oua?odata pe saptamana merge mai ales ca feliile de rulada vor fi garnitura la salata,orez,,,,
dupa ce s-au racit toate,rulam pe un celofan si la frigider cel putin o ora
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu