in jumatate de ora:
pentru 2 persoane
1.6 ciuperci mari cu sare si piper,puse in tava,in cuptor ,la mijloc,220,25 minute
2.o ceapa tocata foarte mic,se caleste putin ,intr-o lingura ulei,adaugam 500 gr baby spanac,felii de salam,sare,piper,mestecam usor,lasam 15 minute sa fiarba,oprim focul ,adaugam patrunjel verde,tocat marunt
3.scoatem ciupercile si le umplem cu spanac,ornam cu rosii mici,frunze de spanac stropite cu lamaie,ou fiert
servim alaturi de friptura de miel
iepurasul din ridiche lunga alba si feliute de morcov
Ina, nu-mi vine sa cred cata rabdare ai sa faci astfel de figurine. Iepurasul e tare dragalas, iar ciupercile stiu deja ca sunt delicioase!
RăspundețiȘtergeremultumesc Mirela,nu e greu de facut
RăspundețiȘtergereda sant delicioase si spanacul e bun gatit sau nu
Vreu si eu un iepuras !
RăspundețiȘtergerePoti sa pui mai in detaliu pe iepuras, coconas ? Multumesc !
De cate ori intru pe blogul tau raman cu gura cascata la cata rabdare poti sa ai!!! Felicitari!
RăspundețiȘtergereMandala e mancat de aseara,urmatorul acum
RăspundețiȘtergereMultumesc Nely
Un colt de poveste,asa vad farfuria asta!
RăspundețiȘtergereO zi mununata!
Ina ,pe langa sapat ,vopsit pomi in gradina si plantat capsuni ,am cautat poze cu aspiku de curcan si am gasit !
RăspundețiȘtergereMaine le postez pe blog !
multumesc pentru compliment Janet,
RăspundețiȘtergereMandala,frumos e la tine acum,pomi infloriti,flori,,
la asa un aranjament..jos palaria! superb :D
RăspundețiȘtergere