azi am facut o delicioasa pulpa de curcan la cuptor
am asezat-o pe un pat de legume taiate felii :
6 rosii(aici olandeze)
un arde gras rosu si unul verde
o ceapa mare,un ardei iute(pentru cei ce mananca condimentat)
presarat sare,piper,si pe carne putin delikat,stropit cu ulei
la cuptor,la mijloc,la 180,2 ore
la 15 minute am stropit-o cu zeama din tavita
am scos-o dupa 2 ore si am continuat cu legumele inca o jumatate de ora sa scada zeama
servit cu orez si mult patrunjel proaspat tocat
I love the way you have grilled the turkey on top of veggies, must be bursting with flavours. Looks so delish.
RăspundețiȘtergereCarnea de curcan e asa de yammmy. S-a copt perfect, are asa o crusta faina. I'm slurping!
RăspundețiȘtergerearata foarte bine...imi place!... si cred ca e tare buna...adela o zi buna!
RăspundețiȘtergeredoamne ina,asa ma faci sa salivez de pofta,nu-i corect!stii,si eu am un curcan de 5 kg in congelator,cadou de la buni si trebuie sa astept pana la Paste...
RăspundețiȘtergeredraga Craita si eu poftesc la retetele cu carne de porc,aici e interzis si cand vad in blog-uri,,,,,uf,asta e, as prefera o ceafa de porc in locul pulpei asteia de curcan
RăspundețiȘtergereHai sa facem schimb.
RăspundețiȘtergereVii tu aci la o pulpa de porc si ma duc eu la tine la curcan.:)
uffff,cand vin cu placere as vrea sa ne intalnim la un gratar de porc
RăspundețiȘtergereDraga mea, mi-ai dat o idee excelenta, pentru ca intamplator am si eu o pulpa superioara de curcan, imensa. Nu prea stiam cum s-o prepar, asa, intreaga si sa aiba un gust cat mai bun. Este clar ca asa voi face... doar ca fara orez, ci o salata aromata. Am primit in dar niste premii foarte frumoase, virtuale bineinteles, asa ca le ofer si eu mai departe unor oameni dragi, asa ca nu puteai sa lipsesti dintre adresanti. Le gasesti cumintele la mine, daca iti face placere (nu e obligatoriu sa le si afisezi, daca nu-ti place asta!).
RăspundețiȘtergere