pentru o tarta mica:
--40 gr pistachio taiate+7 gr pentru crema alba
--30 gr migdale praf
--75 biscuiti dulci sfarimiciosi
--50 gr unt
--35 gr galbenus(2)
--2 kiwi
pentru partea alba:
--100 gr smantana proaspata
--50 gr zahar praf
--100 gr branza philadelphia
--gelatina de lamai,cateva linguri
dam drumul la cuptor,180,
biscuitii sfaramati cu mana,untul taiat bucati mici,se amesteca toate in 5 minute
intindem pe o hartie de copt ,taiata rotund,mai mare,punem in mijloc tarta,un rotund de grosimea unui deget
bagam in cuptor direct pe gratar,la mijloc,180
va sta 15-18 minute in cuptor,o scoatem,o punem pe platou,o lasam putin sa se raceasca
in acest timp,facem frisca din smantana si zahar,amestecam cu furculita usor,de jos in sus, branza mixata
presaram 7 gr pistachio taiate
si daca s-a racit tarta,punem crema si ornam cu kiwi taiate felii subtiri,punem peste
gelatina din lamai(eu am pus foarte putin ca am simtit gustul de sintetic)
lasam o ora in frigider,daca aveti rabdare,eu am mancat-o jumate
Daca ti-a ramas,eu as lua o feliuta.:)
RăspundețiȘtergereFrumoasa si ingenioasa!felicitari!
RăspundețiȘtergeremultumesc,cu placere v-as da,crede-ma am facut iar a 2-a zi ,ca prima era prea mica,si se face asa usor
RăspundețiȘtergere