pentru gogosi:
40 gr faina
104 gr apa
34 gr ulei
2 oua
2 felii de branza,mozzarella
apa cu uleiul se fierbe in clocot,se adauga toata faina,amestecand energic
apoi branza,se amesteca pana se topeste toata branza ,apoi cate un ou ,pana se amesteca bine, va fi o coca
apoi se adauga celalalt,se amesteca mereu energic se pune intr-o punguta de ornat
si se fac 20 gogosele in tava,fara hartie
la cuptor,180-la mijloc- 25 min
se lasa sa se raceasca
umplutura:
-14 gr morcovi rasi,tocati marunt si storsi
-15 gr acritura(castraveti,...)tocate marunt si storse
-50 gr masline tocate marunt si storse
-80 gr carnati afumati (fara pielita)tocati marunt
-30 gr pasta de rosii,cu o ligurita de zahar,piper,busuioc,,condimentata
cum iti place
-125 gr branza mozzarella rasa tocata marunt
din asta se fac 20 bilute
se taie gogoasa,nu de tot,si se pune o biluta se pun toate in tava,neunsa,fara hartie,se pune 2 feliute de branza
deasupra,si se mai dau la cuptor 10 min
"se taie gogoasa,nu de tot,si se pune o biluta se pun toate in tava,neunsa,fara hartie,se pune 2 feliute de branza" - propozitia asta nu am inteles-o :) insa din poze am inteles ca gogosicile tale sunt exceptional de bune :) Nu am facut niciodata gogosele (eclere) cu umplutura sarata, doar cu umplutura dulce, dar m-ai convins sa incerc si varianta asta :)
RăspundețiȘtergerepai se taie capacul gogoasei,nu de tot,se pune o biluta de umplutura,si se orneaza cu fasiute mici de branza mozzarella
RăspundețiȘtergeretava nu trebue unsa ca ele au suficient ulei