luni, 2 august 2010

conopida pane


Se fierbe in apa cu putina sare buchetelele de
conopida ,se lasa sa se scurga


se amesteca un ou,putina branza mozzarela
putina faina,sare,seminte de susan, sa fie o coca  subtire ca la clatite
buchetele se trec prin  coca si se prajesc in putin ulei

restul de coca se amesteca cu resturile de conopida si se face o omleta

2 comentarii:

  1. Conopida pane este una din mancarurile mele preferate! Eu nu fierb conopida deloc. O dau prin compozitia de clatite (mai grusuta) asa cruda cu e ea :) Chiar te rog sa incerci si asa o data. In mod sigur nu vei mai fierbe conopida niciodata pentru acest preparat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. da dar consider ca fierband putin ii va scoate taria,devin mai dietetice,plus ca fierband in sare,se sareaza si ele

    RăspundețiȘtergere