duminică, 1 august 2010

aperitive

paine taiata inimioara,pusa un minut in cuptor,
somon afumat ,jumatate cerry umpluta cu branza philadelphia
masline negre mari taiate cap si antene,frunze de patrunjel mai mari spalate si scuturate bine
ochi din branza
 
 zacusca pe rosii cu frunze de ardei copt,pe felii de paine 
felii de castravete,philadelphia,somon afumat,pe felii de paine taiat rotund
conopida fiarta,scursa,mixata cu sare,amestecata cu putina maioneza,jumatati de capere,patrunjel
cascaval,rosie,masline,pe feliute de paine taiat rotund


cosulete de rosii cu vinete
------------------------------

vinete coapte,tocate marunt,sare
ceapa (rasa si lasata o jum ora in apa rece apoi stoarsa bine)putina maioneza de casa
se pun in jumatati de rosii ,curatate si putin sarate,scurse dupa
ornam cu patrunjel, facem codite si frunze si flori din rosii galbene

ardei umpluti cu branza
-------------------------------

se amesteca branza(feta cu philadelphia,cantitati egale)
se toaca marunt castravete(apoi stors)
se pun in sferturi de ardei colorat
ornat cu 2 suvite de ardei diferit colorat


felii de curcan afumat cu salata boeuf
------------------------------------------

o lingura de salata boeuf
pusa in felii de curcan afumat si rulat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu