luni, 11 mai 2015

panda cioco chek tutorial

150 gr ciocolata 70%
100 gr unt nesarat
100 gr zahar
4 oua mari
55 gr faina cernuta

1.se topeste ciocolata cu untul pe baie de abur
2.albusurile se bat spuma
3.galbenusurile cu zaharul se mixeaza pana se face o maioneza
4.in ciocolata topita se pune cate un pic din galbenusuri,mestecand usor cu furculita,de sus in jos
5.punem jumatate de faina cernuta,amestecand usor de sus in jos cu furculita
apoi adaugam jumatate din albus,restul faina,,,restul de albus
6 punem in forme de teflon                                                                              
 7.la cuptor incins pentru 15 minute      

 iata ciocolata topita,o punem incasetele de la pastilele bunicii
pentru ochi,urechi,,
punem dupa in congelator
si le scoatem ca pe pastile
 capul -punem ciocolata alba in suporturi de hartie sau teflon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu