luni, 6 decembrie 2010

budinca de macaroane cu branza

ingrediente:
220 gr  macaroane
250 gr branza feta
200 gr mozzarela rasa
3 oua
90 gr zahar
30 gr migdale mixate
20 gr unt

1--punem  macaroanele in apa clocotita,se fierb 10 minute,(pana incep sa se albeasca si se pot taia cu furculita),se scurg,se spala,se scurg iar bine si se prajesc intr-o tigaie in care am pus untul,mestecand usor
2--se bat ouale cu zahar intr-un ball mai mare,adaugam restul,pastrand 50 gr mozzarela .
adaugam si macaroanele fierte si prajite,mestecand usor
3--punem intr-o tavita de chek,pregatita cu hartie de copt 9mai mare decat tava~),unsa,presam bine,
acoperim cu hartia si bagam la cuptor ,la mijloc,180,20 minute
4--scoatem budinca cu hartia din tava,intindem hartia,punem deasupra restul de mozzarella-50 gr-
si bagam din nou la cuptor,de data asta direct pe gratar,sa se rumeneasca-10 minute,tot la 180,tot mijloc

se lasa sa se raceasca,se pudreaza,se taie felii mai mari

se pastreaza in frigider intr-o punga, sa nu se usuce(daca mai ramane)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu