pentru 2 persoane:
I--500 gr.-carne vita plus carne de pui -toacata
150 gr.- rosii cherry,mixate bine
450 gr.rosii mari bine coapte mixate bine
60 gr,ceapa alba tocata fin
2 linguri ulei
sare,piper
2 linguri busuioc uscat (pus cu 15 min inainte de final)
se lasa cu capac la foc mic 2 ore,mestecam din cand in cand
II--sos bechamel
200 ml lapte
10 gr faina
3 gr unt(se unge cratita sa nu se mai lipeasca)
putina sare
nutmeg putin, ras fin,se pune la final
III--pasta intinsa(ca in reteta '' supa de pui cu taitei de casa'') si taiata cu forme,de petale si frunze
putina pasta amestecata cu spanac fiert si stors bine(pt frunze)
IV--folosim si un sos de masline
-100 gr masline verzi si negre-mixate bine cu puitin ulei masline si putina supa de la pasta
VI--putina mozzarella ,rasa
pe farfurie,punem pasta taiata mare,un 3,4 lingurite sos bechamel,mozzarella,carnea care nu va avea zeama
pe margine sosul de masline,si petale din pasta
fluturasul taiat ,fiert,uns cu kethup,infipt cu scobitor
si un mac din rosii cherry
ok,un meniu complet,fff bun,pupici tuturor
Ceau Ina, unde ai fost ? Super bine arata !
RăspundețiȘtergeremultumesc Mandala,lucrez acum,numai am timp de retete noi
RăspundețiȘtergereSuperb!!Felicitari pentru ideele absolut minunate:)!!!
RăspundețiȘtergereArata superrr!!
RăspundețiȘtergereCred ca e un deliciu!
Te pup!Imi era dor de tine!
Tu stii sa prezinti intotdeauna retetele delicioase intr-un mod si mai atragator, avand mare grija la aspectul artistic!
RăspundețiȘtergereFelicitari!
Cata rabdare poti avea ;) , bravooo!!!!
RăspundețiȘtergereBine ai revenit! Ca de obicei ...MINUNAT!!!!
RăspundețiȘtergereCe frumos ai aranjat!:)
RăspundețiȘtergerela présentation est superbe, bravo
RăspundețiȘtergerebonne journée
va multumesc mult pentru frumoase complimente,pentru vizita
RăspundețiȘtergereMisto de tot ideea de decor!
RăspundețiȘtergere