joi, 25 august 2011

muschi de vita cu arici-cartofi

1 kg carne de vita felii(aici ribyey sterk)
3 catei usturii taiat marunt
1 ardei  gras rosu(125 gr)taiat marunt
150 gr pasta de rosii
2 linguri ulei de masline
1 pahar vin
putin .oregano,busuioc,uscate
sare,piper,ardei iute
amestecate bine,puse in o tava ,in ovenbag,legat bine
la cuptor ,180,mijloc,2 ore


garnitura:
salata iceberg
carofi prajiti

1 avocado facut pasta cu sare si zeama lamaie
brocoli fiert in sare ,stropit cu zeama lamaie

ariciul taiat din cartof mare,prajit odata cu cartofii taiati subtire,se pun in o oala odata  cu mult
ulei,
ochii si urechi din  masline


23 de comentarii:

  1. mmmm bun,bun!!!!haios tare ariciul :)) pentru copii cred ca e o incantare :))o zi cat mai frumoasa !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate ca toate,Ina dar sa nu vada fiica-mea ariciul!O trimit la tine ca eu nu am atata rabdare!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca de obicei chiar daca nu inteleg de fiecare data cum faci anumite lucruri(ex ariciul de azi)imi place enorm ideea si executia....
    o zi minunata si multi pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare nostimariciul tau si aspectuos!pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce decoratii minunate,felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmm ce bunatate, iar la ce decor are nici nu imi vine sa mananc de teama sa nu stric acea minunatie de aricel! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. o friptura buna si aromata si un arici tare simpatic!

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc fetelor,e foarte usor de facut ,cand mai fac pun si poze de executie a ariciului,poate imi iese mai frumos,pupici din Qatar si sa aveti o zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce mult imi place ariciul!!!foarte frumos!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. Delicios iar aranjamentul te imbie si mai mult la degustare.

    RăspundețiȘtergere
  11. super ideea cu ariciul, felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  12. um deve ter ficado bom em depois da uma passadinha la no meu blog!
    http://prepararprovarpostar.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  13. Simpatic foc ariciul... Oare pe unde bintuiam cind ai postat reteta ?! Pupici si-o saptamina minunata !

    RăspundețiȘtergere
  14. ariciul acela arata super,de fapt tot platoul e si frumos si gustos!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hahaha!!! Ce idei geniale ai! Doamne, oare de unde iti mai vin? Eu cred ca familia ta e foarte fericita si in fiecare seara va delectati cu o masa vesela. E imposibil sa stai la asa masa si sa nu-ti vina sa mananci. Super ! O seara placauta! pup

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce idee frumoasa, ariciutul ala! Suuuper!

    RăspundețiȘtergere
  17. ma bucur ca va place ariciul meu,o zi cat mai placuta

    RăspundețiȘtergere
  18. E foarte simpatic ariciul tau...ar trebui sa incerc sa fac si eu pentru copilasi...poate mai uita de mofturile la mancare

    RăspundețiȘtergere
  19. Oare ce idei ti-or mai trece prin cap,esti plina de inventivitate,am sa preiau ideea ca-i super fainuta si creierul meu e prea obosit sa mai creeze,fur de la altii,rusine sa-mi fie :-)))

    RăspundețiȘtergere
  20. Myra cred ca vor fi incantati copiii de el si nu-i greu de facut,pupici
    asa sa faci Doinitza,sa ni-l arati,te pup

    RăspundețiȘtergere
  21. Am vazut si eu ariciul intr-o revista si am pus semn sa-l fac impreuna cu Tudor.Acolo corpul ariciului era din carne, dar imi place mult ideea ta, din cartof. Merci ca mi-ai reamintit de el! PUPICI MULTI

    RăspundețiȘtergere
  22. interesant din carne,as fi vrut sa-l vad,pupici

    RăspundețiȘtergere