duminică, 6 martie 2011

ciuperci cu orez si ficatei

pentru ciuperci:

8 ciuperci mari
putin parmezan
putin marar,patrunjel tocat marunt
sare,piper,putin unt

pentru inpachetat folosim o treime din coca de la placinta cu branza


se curata ciupercile proaspete,se taie 2 in felii mari si subtiri,se pune in mijloc foarte putin unt,putin parmezan,amestec din patrunjel si marar cu sare si piper,cateva felii de ciuperca taiate si se inpacheteaza -coca intinsa subtire


e bine sa fie puse separat in alta tavita ca la copt lasa putina zeama
punem putin unt deasupra,stropim cu 2 linguri de apa amestecate cu putina branza( feta,philadelphia,cascaval huidu)care a ramas in castron dupa ce am facut placinta
in cuptor,la 180,mijloc,35-40 minute,se scot si se intorc pana le servim,
in acest timp fierbem orezul,grill ficatei,ketchup iute

Un comentariu:

  1. pot sa spun ca arata delicios , imi plac tare mult prezentarile tale

    RăspundețiȘtergere