luni, 14 februarie 2011

salata''Valentine's Day''



foarte usor de facut,foarte buna la gust

o sfecla rosie
tuna din conserva
piure de 2 cartofi mari
2 oua
o jumatate ceapa
branza mozzarella rasa
castraveti murati
putin unt,ulei de masline,sare,putin lapte

punem sfecla in aluminiu la cuptor,50 minute,220 ,la mijloc
fierbem cartofii si un ou
 

---facem piure din carofi cu putina sare,putin unt,putin lapte si eu pun si putin ulei de floarea soarelui
---dupa ce s-a racit radem pe razatoarea mare sfecla,presaram putina sare,o lingurita de otet,cateva picaturi de ulei de masline
---radem si oul,tot mare
---ceapa solzisori,o frecam un pic cu sare
---castravetii taiati felii subtiri

punem oven bag intr-o forma inimiora(sau o forma rotunda si taiem dupa in forma de inimioara)
si punem jumatate din sfecla,uniform
ton,ceapa,castravete,jumatate piure,branza,putina,oul,celalta jumatate sfecla,si iar din celelalte,la urma jumatatea de piure,impachetam ,presand putin,si o lasal la frigider pana cand o vom servi

2 comentarii:

  1. Foarte ingenioasa prezentare pt salata ta ,felicitari si o seara placuta !

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc Angela,e pentru cine ii place sfecla rosie,mie imi place mult

    RăspundețiȘtergere