joi, 12 august 2010

tort de orez cu ardei copti si rosii


ieri,Mariana,nu stia ce sa manance de post
azi am pregatit ceva foarte bun pentru zilele calduroase:
fierbem orez
cu putina ceapa tocata fin,morcov,albitura,celery,sare,piper,putin ulei,15-20 min
il lasam sa se raceasca
coacem ardei grasi rosii si verzi
ii curatam ,ii taiem si pentru ca sant grosi si tari ii prajim putin in ulei si-i lasam apoi pe o farfurioara,presarand sare peste ei.
rosiile,curatate de pielita,taiate rondele,le saram si le lasam intr-un castronel
dupa ce s-a racit orezul,punem un celofan inr-un vas rotund,

si punem randuri de:orez,putin,ardei copti scursi,putin orez,rosii,scurse
cateva randuri dar intre ardei si rosii presaram si celery taiat marunt(e crocant si bun proaspat)
lasam apoi la rece,in frigider


  1. dupa 2 ore ,intoarcem pe farfurie si ornam
e foarte bun rece,cu ketchup,grill pui,,,,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu